Columns van Jaap Haasnoot in de Katwijksche Post

Feiten en meningen over zaken die van belang zijn in Groot Katwijk

27 mei 2013

Persoonlijk en onafhankelijk advies



Onlangs ontving ik een brief van een nieuwe politieke partij in Katwijk. Ze zijn er blijkbaar vroeg bij deze raadsperiode. Ik stuur hem maar even ongecensureerd door want het verhaal lijkt mij voor meer inwoners interessant. 

Hier volgt de tekst van de brief:

Eindelijk. Persoonlijk en onafhankelijk advies over dorpspolitiek

De nieuwe partij onder de werktitel Valkenburg Open maakt de tongen los in Groot Katwijk. De één is razend enthousiast, de ander heeft er niet zo’n beeld bij. Toch is het verstandig om er over na te denken, want pas als 30% van de huishoudens lid wordt van de partij gaat hij er echt komen. Misschien twijfelt u nog. Is Valkenburg Open echt nodig ? Wat heb ik er aan ? Wat gaat het kosten ? Hoe kan ik overstappen van mijn oude partij ?

Op deze en alle overige vragen bieden we u graag een helder antwoord. Daarom nodigen we u van harte uit op een informatieavond die helemaal in het teken staat van Valkenburg Open. En natuurlijk zorgen we dat de koffie en thee klaar staan !

Datum
Aanvang
Plaats
Locatie
Donderdag 30 mei
19.30 uur
Katwijk
Gemeentehuis, raadzaal

In één keer aangesloten op de toekomst.

Valkenburg Open is niet alleen razendsnel, de capaciteit er van is enorm. Dat komt omdat Valkenburg Open de informatie met de snelheid van het licht verwerkt. Met Valkenburg Open benut u de huidige bestuurlijke mogelijkheden optimaal. En worden de ontwikkelingen die voor uw deur staan optimaal beoordeeld. Interessant ? Dan zien we u graag tijdens de informatieavond of bij de opening van het zakenvliegveld Valkenburg in de nabije toekomst !

Met vriendelijke groet,

José Gümuz
klantmanager Valkenburg Open

P.S. Kom samen met uw vrienden, buren of familie. Want Valkenburg Open is in ieders belang.

N.B. Iedere overeenkomst met een brief van Reggefiber die in Katwijk verspreid is berust op louter toeval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten